Ondernemer

In 2001 ben ik direct na mijn MBO opleiding gestart als zelfstandig ondernemer. In de avonduren heb ik mijn HBO Technische Bedrijfskunde behaald. Al vrij snel was ik als ondernemer bezig voor mijn klanten met het verbeteren van processen middels automatisering, met het helpen ontwikkelen en groeien van hun onderneming en als sparringpartner betrokken bij veel initiatieven.

Inmiddels heb ik naast Valkencompany (waarin in bedrijven adviseer) samen met mijn compagnon het bedrijf S for Software waar we ondernemers ondersteunen met software rondom het boekhoudpakket SnelStart.

Zelf houd ik er niet van om toeschouwer te zijn maar het liefst ook de handen uit de mouwen te steken bij mijn klanten of in mijn omgeving. Daarom zet ik mij in als secretaris van de Stichting ICT Valley waar we als ondernemers samenwerken met de ICT Campus regio Foodvalley om innovatie en groei van de ICT sector te faciliteren. Daarnaast mag ik voorzitter zijn van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) waarin we de belangen van de Veenendaalse ondernemers behartigen en het economisch klimaat willen verbeteren door een goede samenwerking tussen ondernemers, overheid en onderwijs.